devaibettina 2011.03.04. 03:32

március 4

 Ma hajnalig msn-eztem egy jóbarátommal. Sok szép emlék...honvágyam lett. 

Milyen jó is lesz hazamenni.:) Várom.:) 
 
És és anyuka ma megkérdezte, hogy velük megyek e Franciaországba a nyárra. Mert az egész nyarat ott töltenénk. Közel a tengerparthoz, egy kis faluban, Belle ile-ben. Közös megeggyezéssel abban maradtunk, hogy nem megyek. Kicsit több fizetés, de sokkal több munka. NINCS NET, és valószínűleg a szociális életem is katasztrófa lenne. Ő is mondta, hogy látja hogy a kamera előtt lógok amikor csak tudok. Hogy nem bírom az én kis drága otthoniaim nélkül. Még jóhogy nem bírom, imádlak titeket!:) 
Na de nagyon szeretek itt Dublinban is. Szóval megpróbálok még nyárra valami munkát beszervezni. Ha nem sikerül (ami azért elég esélytelen), akkor júniusban hazamegyek. Másülönben még lesz egy ír nyaram. Szeles, esős, de ír nyaram.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://becc.blog.hu/api/trackback/id/tr942708829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bibolyka 2011.03.15. 14:29:42

Szia!

Várunk, ha nem jössz, küldünk esőkabátot:)
süti beállítások módosítása